Maincor

Kunststof leidingsystemen

Maincor
Het voordeel voor de klant is altijd de focus van onze inspanningen, op basis van het probleem en de beschrijving van de situatie, ontwikkelen we praktische ideeën en concepten voor pragmatische en efficiënte oplossingen. Ons huis laat geen goed, geen gegoten onderdeel en geen pijp achter, die niet grondig is getest en van hoge kwaliteit is bevonden. Voor ons geldt: "Kwaliteit wordt niet getest, maar geproduceerd!"

Zoek een dealer
Maincor pand.jpg

Maincor is een Duits familiebedrijf met een internationale markt. Maincor produceert hoogwaardige kunststof leidingsystemen en heeft een zeer ruim assortiment van o.a. buizen, koppelingen en gereedschappen. De kunststof leidingsystemen zijn geschikt voor gebruik in drinkwater- (KIWA), centrale verwarming-, vloerverwarming- en wandverwarmingsinstallaties (KIWA-, DVGW- en ÖVGW-gecertificeerd). Ze zijn ook toepasbaar voor vloer- of plafondkoeling.

In het assortiment van Maincor vindt u vloerverwarmingsbuizen (MAINFLOOR) van verschillende afmetingen, perskoppelingen, diverse toebehoren. Denk hierbij aan noppenplaten, isolatiefolie en vloerverwarming gereedschappen zoals ontbraamgereedschap, buissnijtangen en pijpscharen.

Naast de vloerverwarmingsbuizen voert Maincor ook MAINPRESS-perssystemen. Een zeer compleet composietbuissyteem voor sanitair- en verwarmingstoepassingen. Ook voor woonruimtevenitlatie heeft Maincor een volledig assortiment ontwikkeld. Het MAINAIR-systeem biedt alle producten voor het realiseren van een compleet ventilatieplan, voor woningen en commerciële ruimtes. 

Producten

van Maincor

Eplucon & Maincor

een gouden combinatie

Vakbeurs foto.jpg

Dat wij met de producten van Maincor werken, is een zeer bewuste keuze.

+ Topkwaliteit kunststoffen
+ Zeer ruim assortiment
+ Transparant


Bekijk de bedrijfsvideo van Maincor en kom meer over hun te weten!

Vind een Maincor dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Vind hier alles over Eplucon B.V. van nieuws tot andere interessante onderwerpen.

lees meer