SolaX Power

Een schone en duurzame toekomst aangedreven door groene energie dat is het doel van SolaX Power. Door als eerste op de hoogte te zijn van den nieuwste technologische mogelijkheden voor zonne-omvormers. De meest efficiënte omvormers zijn al door SolaX Power geproduceerd met als resultaat meer gratis en schone zonne-energie voor onze klanten.

Zoek een dealer

Werken aan een groenere toekomst

Gestart in 2010 met een heldere cisie, is SolaX Power uitgegroeid tot een erkende speler op internationaal niveau met kantoren in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en  Australië. SolaX Power is koploper in het maken van de omslag naar zonne-energie met extra aandacht voor onderzoek en technologische ontwikkelingen.
 

Een schone en duurzame toekomst aangedreven door groene energie dat is het doel van SolaX Power. Door als eerste op de hoogte te zijn van den nieuwste technologische mogleijkheden voor zonne-omvormers. De meest efficiënte omvormers zijn al door SolaX Power geproduceerd met als resultaat meer gratis en schone zonne-energie voor onze klanten.

In het kort

  • Eenvoudige systemen
  • Innovatief in accu opslag
  • Te combineren met TIGO optimizers
  • Breed pakket omvormers

Energieconcepten met SolaX Power

Eplucon & SolaX Power

een gouden combinatie

Wij werken met SolaX Power omdat dit systeem eenvoudig te integreren is in onze concepten.
Enkele andere voordelen zijn:

+ Eenvoudige systemen
+ Innovatief in accu opslag
+ Te combineren met TIGO optimizers
+ Breed pakket omvormers

Vind een SolaX Power dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Vind hier alles over Eplucon B.V. van nieuws tot andere interessante onderwerpen.

lees meer