Over ons

Eplucon

Vanaf 1 november 2021 zijn wij Eplucon België een zelfstandig bedrijf met dezelfde duurzame energie concepten als Eplucon in Nederland.

Na enkele maanden van voorbereiding is Eplucon NL een samenwerking aangegaan met de familie Cloet uit België. Met ruim 40 jaar ervaring in de HVAC en koeltechnische sector zijn wij vanuit ons installatiebedrijf in 2014 gestart met het importeurschap van Ecoforest voor België. Door een samen gaan met Eplucon NL is er een Eplucon BE ontstaan. Ons bedrijf is een kopie van Eplucon NL.

Eplucon is een warmtepomp bedrijf wat van verschillende producten één concept maakt. Dit betekent dus dat wij verschillende producten importeren vanuit het buitenland. Van deze producten maken wij één concept (product) deze concepten verkopen wij aan verschillende installateurs in België. Deze installateurs plaatsen onze concepten in verschillende woningen en gebouwen

 

Zoek een dealer
20220208_122409.jpg

Juni 2015 zijn Herwin van Veldhuizen en Koos Folmer gestart met Eplucon. Herwin heeft jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek en de warmtepomp, Koos met contacten en kennis van de markt. Door deze kennis en contacten te bundelen is Eplucon een succesvolle onderneming. De naam Eplucon is een afkorting van Energy Plus Concepts.  
 

Eplucon importeert Ecoforest warmtepompen en diverse componenten uit Europa om duurzame concepten te implementeren voor woning- en utiliteitsbouw. Met de vijf prachtige merken die wij inkopen en vertegenwoordigen brengen wij mensen en producten bij elkaar om zo de meest efficiënte systemen te kunnen realiseren in woning- en  utiliteitsbouw.  Deze concepten worden met gespecialiseerde installatiebedrijven op gebied van warmtepompen geplaatst. Door deze specialisten zijn installaties en prestaties gewaarborgd. 

Missie
Achter Eplucon gaat een schat aan ervaring in de installatiesector schuil. Met de zes prachtige merken die wij exclusief importeren en vertegenwoordigen brengen wij mensen en producten bij elkaar, om zo de meest efficiënte energieconcepten te leveren in woningbouw en utiliteit.

Visie
Complexe systemen vereenvoudigen tot simpele energieconcepten.
Groots in eenvoud!

Wij zijn

Eplucon

Wij zijn trots op ons ijzersterke team!

bekijk vacature
Bestuurder

Matthias Cloet

051317470

m.cloet@eplucon.be

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Vind hier alles over Eplucon B.V. van nieuws tot andere interessante onderwerpen.

lees meer