Over ons

Eplucon

De energietransitie draait op volle toeren. Wil je verduurzamen, dan is dat veel uitzoekwerk. Waar begin je? Welk type warmtepomp? Welke andere technieken, en van welk merk? En hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt? Eplucon maakt het je gemakkelijk, met één systeem van componenten die op elkaar zijn afgestemd en met elkaar samenwerken. We maken dit systeem op maat voor jouw huis, bedrijfspand of appartementencomplex. 
 

Zoek een dealer
20220208_122409.jpg

Eplucon is in 2015 opgericht, met als doel om duurzame energie duidelijk, bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met een schat aan ervaring in de installatiesector. Eplucon is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat geïntegreerde systemen aanbiedt. Eplucon staat voor Energy Plus Concepts. 

We werken met 6 Europese fabrikanten; van warmtepompen, WTW-installaties, verdelers en accu's. Betrouwbare kwaliteitsproducten waarmee we het optimale systeem samenstellen. Met onze eigen software koppelen we deze producten tot een slim geheel. Zo realiseren we het meest efficiënte energieconcept voor elk huis, bedrijfspand of appartementencomplex. 

Wij zijn

Eplucon

Wij zijn trots op ons ijzersterke team!

bekijk vacature
Bestuurder

Matthias Cloet

051317470

m.cloet@eplucon.be

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Vind hier alles over Eplucon B.V. van nieuws tot andere interessante onderwerpen.

lees meer