TECH

Controllers

TECH
Ons bedrijf produceert microprocessor-apparaten voor consumenten elektronica. Wij zijn de grootste Poolse fabrikant van regelingen voor CV ketels die werken op vaste brandstoffen. We werken met de leidende CV ketel bedrijven in Polen en daarbuiten. Onze apparaten kenmerken zich door de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, bevestigd door jarenlange ervaring.

Zoek een dealer
TECH bedrijfspand - preview.jpeg

Tech Controllers is een snelgroeiend Pools bedrijf met een grote afzet in de Europese markt. Tech Controllers houdt zich bezig met het ontwerp, productie en verkoop van apparaten voor intelligente verwarmingsregelingen.

TECH biedt regelingen en kamerthermostaten voor verwarmingssystemen, cv-pompen en mengkranen, allen gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze regelingen en thermostaten maken het efficiënt managen van het verwarmingsvermogen mogelijk. 

Moderne energiezuinige woningen vereisen diverse alternatieve warmtebronnen. Wanneer je echter wil dat het huis werkelijk besparing oplevert, heb je één systeem nodig dat dit beheert. TECH verwarmingsregelingen bieden efficiënte regeling van het verwarmingssysteem, inclusief meerdere verwarmingsbronnen (bijv. zonnecollectoren en cv-ketel), waarbij energieverbruik wordt beperkt. De regeling maakt het voor de gebruiker eenvoudig om alle apparaten te bedienen, helpt tijd- en geldbesparing en verzekert tevens van het beste warmte-comfort.

De Tech Controllers kamerthermostaten stellen de gebruiker in staat de temperatuur in te stellen met dag/nacht modus en/of week modus. De meer geavanceerde modellen bieden extra opties. TECH biedt zowel draadloze thermostaten als temperatuur regelaars met bedrade communicatie.

TECH regelingen voldoen aan de hoogste standaards wat betreft veiligheid en zijn tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en installatie. 

Producten

van TECH

In het kort

  • Innoverend
  • Kwalitatief zeer hoogwaardige producten
  • Familiebedrijf
  • Concept-denkers

Energieconcepten met TECH

Configurator

TECH controller

Met deze TECH configurator vind u de passende TECH producten voor uw installatie.

Klik hier

Eplucon & TECH

een gouden combinatie

TECH bedrijfspand - preview.jpeg

TECH Controllers is een zeer bewust gekozen partner:

+ Innoverend
+ Kwalitatief zeer hoogwaardige producten
+ Familiebedrijf
+ Concept-denkers


Bekijk de bedrijfsvideo van TECH en kom meer over hun te weten!

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen

Vind hier alles over Eplucon B.V. van nieuws tot andere interessante onderwerpen.

lees meer