Realtime inzicht in energieverbruik

Eplucon biedt totale energieconcepten van warmtepompen en alle bijbehorende techniek en software. Slim sturen en per ruimte regelen levert de gewenste energiebesparing. Eplucon ontwikkelt totaalconcepten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Woning renoveren
Allure Bouw De Lier (4)

Dynamische energie. Dat is de kern van E-Control. Dat betekent de energie op de juiste manier gebruiken. Dat doen we door energie in te kopen bij de laagste prijs. Of wanneer we maximaal gebruik kunnen maken van de warmtepomp. Op basis van weersverwachting en energievraag maken we slim gebruik van energie. Voordelig en duurzaam.
Deze toepassing is 100% salderingsproof. Wanneer de salderingsregeling komt te vervallen bent u met onze concepten klaar voor de toekomst.

Een warmtepomp is in praktisch elke situatie toepasbaar. Zowel in nieuwbouw als renovatie. Eplucon heeft diverse concepten ontwikkeld om per situatie de juiste producten te kunnen inschakelen. Zo hebben we een bodembron concept, waarbij de energie uit de bodem wordt gehaald. Daarnaast hebben we  een luchtbron concept ontworpen waarbij we gebruik maken van een buiten- of dakunit.

Eplucon denkt niet in producten, maar in concepten. Door alle producten optimaal te laten samenwerken, worden doelen gehaald. In termen van efficiency en verduurzaming. Van warmtepomp tot vloerverwarming en van ruimteregeling tot sturing van zonne-energie. Met de Eplucon th-TOUCH in het centrum. De slimme thermostaat die actualiteit verbindt aan de slimme E-Control software.

Eplucon projecten

in de praktijk

De theorie bewijzen wij met de praktijk. Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van onze diensten!

Dealer

projecten

Wilt u de projecten van onze dealers zien? Klik dan hieronder op 'Lees meer' en kom meer te weten over onze dealers en de concepten die wij leveren.
Lees meer

Alle dealers in nederland

zoek een dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen