Realtime inzicht in energieverbruik

Eplucon biedt totale energieconcepten van warmtepompen en alle bijbehorende techniek en software. Slim sturen en per ruimte regelen levert de gewenste energiebesparing. Eplucon ontwikkelt totaalconcepten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deze totaalconcepten zijn naadloos te integreren op gebouwbeheersystemen.

Duurzaam renoveren
REN-_dsc8853-bedrijfspand-LR-25.jpg

Een warmtepomp is in praktisch elke situatie toepasbaar. Zowel in nieuwbouw als renovatie. Eplucon heeft diverse concepten ontwikkeld om per situatie de juiste producten te kunnen selecteren. Zo hebben we een bodembron concept, waarbij de energie uit de bodem wordt gehaald. We hebben een luchtbron concept ontwikkeld waarbij we gebruik maken van een buiten- of dakunit. Vanuit de productconcepten kijken we vooral naar functionaliteit. En hebben we tegelijk oog voor duurzaam ondernemen. Want met Eplucon totaalconcepten wordt verduurzaming en besparing in één stap gerealiseerd.

Temperatuurbeheersing en ruimteregeling bepalen veelal het comfort op de werkplek. Een ideale temperatuurbeheersing beïnvloedt zelfs de productiviteit van de werknemers. Aangenaam koel in de zomer, behaaglijke temperatuur in de winter. En natuurlijk alles wat daar tussen zit. Altijd vinden we de balans tussen capaciteit en investering. Oftewel: voor elke projectvorm de juiste installatie.

Eplucon ontwikkelt totaalconcepten waarbij het werkklimaat van A tot Z geregeld wordt. Want klimaatbeheersing aan de noordgevel van een gebouw is totaal anders dan aan de zuidgevel. De ultieme oplossing met het meeste comfort binnen één systeem. Van luchtbron en/of bodembron tot warmtepomp en van leidingsysteem tot plafondunit. Eplucon levert het totaalpakket aan gecertificeerde installateurs. Kortom: één concept, één aansturing, multifunctioneel in gebruik. Daarnaast vormt energieopslag een belangrijke kern van het hele energievraagstuk. Accu-opslag en slim sturen zijn de sleutel voor extra capaciteit binnen de grenzen van een energieaansluiting.

Eplucon projecten

in de praktijk

De theorie bewijzen wij met de praktijk. Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van onze diensten!

Dealer

projecten

Wilt u de projecten van onze dealers zien? Klik dan hieronder op 'Lees meer' en kom meer te weten over onze dealers en de concepten die wij leveren.
Lees meer

Alle dealers in nederland

zoek een dealer

Uitgelicht

nieuws & relevante onderwerpen